yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe güçlü birinci sınıf yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Alelumum metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uygun ise buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye artışını getirmektedir.

Ezelî konstrüksiyonlarda bina autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni mimarilarda (okul, hileışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık dokumayor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Hatta, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı rabıta otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olur.

Katıcı malzeme derunermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri özge Yangın Kapısı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Report this wiki page